Lämpimästi tervetuloa kevätkokoukseen

Tervetuloa Lahden Pelastakaa lapset ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen!

Aika: tiistai 28.3.2023 klo 18.30 alkaen
Paikka: Kauppakeskus Trion palvelutori, Järvi-kokoustila (käyntiosoite: Kauppakeskus Trio 2. krs, Aleksanterinkatu 18) tai etäyhteydellä Teamsin
välityksellä.

Kevätkokouksen sääntömääräinen asialista löytyy pdf-tiedostona tästä linkistä.

Ilmoitathan osallistumisestasi ja osallistumistavastasi sähköpostitse viimeistään perjantaina 24.3.2023 lahti@pelastakaalapset.net

Lahden Pelastakaa Lapset ry:n jäsenkirje 1/2023 on julkaistu

Lahden Pelastakaa Lapset ry:n jäsenkirje 1/2023 on julkaistu, voit lukea kirjeen alla olevasta linkistä. Jäsenkirjeessä kerromme mm. toimintavuodesta 2022. Jäsenkirje lähetetään myös sähköpostilla niille jäsenille, jotka ovat ilmoittaneet jäsenrekisteriin sähköpostiosoitteensa.

Jäsenkirje 1/2023

Lahden Pelastakaa Lapset ry:lle on myönnetty avustus Jouko Skinnarin muistorahastosta

Lahtelaisen valtiopäiväneuvoksen Jouko Skinnarin (1946–2016) muistorahasto jakoi joulukuun alussa avustuksia tärkeää avustustyötä tekeville järjestöille ja työryhmille. Lahden Pelastakaa Lapset ry oli yksi avustuksen saaneista. Tuhannen euron avustus kohdistettiin vapaaehtoistyön tukemiseen.

Lahden Pelastakaa Lapset ry:n, vapaaehtoisten ja ennen kaikkea lasten ja nuorten puolesta kiitämme lahjoituksesta. Aivan erityisesti tämä lahjoitus lämmittää keskusjärjestömme Pelastakaa Lapset ry:n satavuotisjuhlavuonna.

Lahden Pelastakaa Lapset ry on vuosiltaan keskusjärjestöä vain hieman nuorempi. Yhdistyksemme on toiminut Lahden aluella jo yli 80 vuotta tarkoituksenaan ja päämääränään parantaa tapaa, jolla lapsia ja nuoria kohdellaan sekä saada aikaan välittömiä ja pysyviä parannuksia heidän elämiinsä esimerkiksi tukemalla harrastustoimintaa. Erityistä huomiota kohdistamme kaikkein haavoittuvimmassa asemassa oleviin lapsiin ja nuoriin. Lisäksi yhdistyksemme edistää lasten ja nuorten osallisuuden toteutumista. Ilman paikallista vapaaehtoistyötä iso osa kansallisesta tuesta jäisi jakamatta Lahden seudun lapsille ja nuorille.

Kaikki toimintamme onkin mahdollista yhdistyksen jäsenten ja vapaaehtoisten uutteran työn sekä saamamme tuen ansiosta.

Lue jäsenkirje 2/2022

Lahden Pelastakaa Lapset ry:n jäsenkirje 2/2022 on julkaistu. Jäsenkirje lähetetään myös sähköpostilla niille jäsenille, jotka ovat ilmoittaneet jäsenrekisteriin sähköpostiosoitteensa.

Jäsenkirje 2/2022

Kiitokset Suurten Lastensynttäreiden osallistujille!

Lahden Pelastakaa Lapset ry juhli keskusjärjestön satavuotiasta taivalta suurten lastensynttäreiden merkeissä lauantaina 20.8. Yhteensä 11 150 lasta ja nuorta juhli 55 paikkakunnalla – aivan mieletön määrä! Kiitokset erityisesti kaikille lahtelaisille juhlavieraille, mainioille esiintyjillemme sekä Lahden kaupungin tapahtumapalveluille, Vaahterasalille ja Kino Iirikselle!

Juhlia vietettiin niin Lahden Vaahterasalilla kuin Kino Iiriksessä. Vaahterasalissa järjestetiin SUPER teatterin konsertti ja Leena Keizerin ja Joni Rajamäen Metkut-tanssiesitys kaikenikäisille, myös perheen pienimmille. Kino Iiriksen puolella näytettiin Etsivätoimisto Henkka ja Kivimutka -elokuva klo 15.00 alkaen.

Lue lisää juhlavuodesta: https://www.pelastakaalapset.fi/100vuotta/

Lue jäsenkirje 1/2022: Katsaus paikallisyhdistyksen toimintaan ja kevätkokouskutsu

Lahden paikallisyhdistyksen jäsenille on toimitettu jäsenkirje sähköpostilla 14.3.2022. Muistathan ilmoittaa muuttuneista tai puuttuvista osoitetiedoista yhdistykselle osoitteeseen lahti@pelastakaalapset.net. Voit lukea jäsenkirjeen myös alta.

Jäsenkirje 1/2022.